Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

The Siege of Jadotville (2016)[WebRip][1080p] = CSFD 75% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    The Siege of Jadotville (2016)[WebRip][1080p] = CSFD 75% Názov:The Siege of Jadotville (2016)[WebRip][1080p] = CSFD 75% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:3.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-09-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : ENG
    Titulky : CZE , ENG sdh
    Rok vydání : Irsko / Jihoafrická republika, 2016
    Délka : 1 hod  48 min
    Žánr : Akční / Drama / Thriller / Životopisný
    Odkaz na ČSFD:  https://www.csfd.cz/film/54214-the-siege-of-jadotville/prehled/
    Odkaz na IMDB:  https://www.imdb.com/title/tt3922798/



    Režie : Richie Smyth
    Scénář : Kevin Brodbin
    Kamera : Nikolaus Summerer
    Hudba : Joseph Trapanese
    Producent : Alan Moloney
    Střih : Alex Mackie
    Zvuk : Arthur Koundouris


    Hrají (Actors) : Jamie Dornan, Jason O'Mara, Guillaume Canet, Mark Strong, Sam Keeley, Danny Sapani, Michael McElhatton, Mikael Persbrandt, Conor MacNeill, Fiona Glascott, Fionn O'Shea, Mike Noble, Emmanuelle Seigner, Richard Lukunku, Danny Keogh, Robert Hobbs, Ronan Raftery, Michael Hillberg, Garth Breytenbach, Leon Clingman




    OBSAH : Nízkorozpočtový snímek z produkce stanice Netlix byl natočen podle skutečných událostí. Ukazuje příběh jednotky irských vojenských "paniců" v čele s Patem Quinlanem (Jamie Dornan), kteří jsou v době studené války vysláni pod záštitou OSN do Afriky a mají po místním vojenském převratu jediný úkol, udržet mír v místě zvaném Jadotville. Z mírové mise se ve finále vyklube boj o holý život, když se vlivem zákulisních taktik, boje o moc a další tajné zpackané operace OSN na místě, stanou obětními beránky, od kterých všichni dají ruce pryč a nechají je napospas osudu. Skupinka 150 nováčků, kteří nikdy nezažili skutečnou válku a vyděsí je i had v trávě, je tak postavena před rozhodnutí, jestli tváří v tvář obrovské přesile najatých žoldáků budou kapitulovat, nebo bojovat do poslední vystřelené kulky a zemřou jako hrdinové. Paradoxně tato událost byla zametena pod koberec, jako by se nikdy nestala, a o jednotce se dlouho mluvilo jako o zbabělcích irské armády. Uznání se dočkali až po letech v roce 2005, kdy byli irskou vládou konečně oceněni.(pavcas)


    O FILMU : Jamie Dornan se díky Padesáti odstínům šedi přes noc stal hvězdou, ale vypadá to, že se minimálně pokouší toho využít k tomu, aby se objevoval v zajímavých filmech. The Siege of Jadotville by jím být mohl. Půjde o válečné drama o skupině vojáků, jimž velí irský velitel Pat Quinlan. A právě on a jeho muži se v šedesátých letech museli postavit několikanásobné přesile francouzských a belgických žoldáků v Kongu. Mark Strong by měl být zárukou solidního herectví, Dornan má dost důvodů se snažit světu ukázat, že je víc než jen ksicht z adaptace jednoho pitomoučkého románu, a dobrý válečný film se nikdy neztratí. Snad tedy bude The Siege of Jadotville jedním z nich. (MovieZone.cz)




       
       








    valineo,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.288 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 21:06
    sql

    TOPlist